γαλλια κορονοιοσ, Covid 19 Synagermos Kai Sth Gallia Gia Th Spania Noso Sta Paidia

Νεότερα δεδομένα για τους θανάτους σε οίκους ευγηρίας και γηροκομεία 10384 ως εδώ θα δημοσιοποιηθούν αύριο Τρίτη. Οι δρόμοι του Παρισιού και οκτώ άλλων γαλλικών πόλεων ήταν άδειοι χθες το βράδυ κατά την έναρξη της επιβεβλημένης από την κυβέρνηση απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 2100 μέχρι τις 0600 καθημερινά η οποία θα.


Gallia Korwnoios Erhmoi Oi Dromoi Sto Parisi E3aitias Ths Apagoreyshs Ths Kykloforias Newmoney

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι θα υπάρξουν νέοι.

γαλλια κορονοιοσ. COVID-19 Οδηγίες για ταξιδιώτες. 8 Νοεμβρίου 2020 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΜΜΕ. Τα Κίτρινα Γιλέκα επιμένουν ότι θα διαδηλώσουν αψηφώντας την πανδημία.

Η Δημοκρατία υπό εξαφάνιση. Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν σήμερα 36330 νέα κρούσματα του κορονοϊού τις τελευταίες 24 ώρες πολύ λιγότερα από το ρεκόρ των 52518 κρουσμάτων που καταγράφηκε χθες Δευτέρα αλλά οι 854 ημερήσιοι θάνατοι. Ανησυχία στη Γαλλία Έσπασε το φράγμα του 1 εκατ.

Κορονοϊός Γαλλία Μακρόν. O ιός SARS-CoV-2 ανιχνεύθηκε πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και εξαπλώθηκε παγκόσμια προκαλώντας πανδημία. Κλείνουν από τα μεσάνυχτα μπαρ εστιατόρια σινεμά και όσα καταστήματα δεν είναι απαραίτητα στην καθημερινότητα στην Γαλλία προς αποφυγή εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Μετά από αυτές τις πρώτες 10 ημέρες περιορισμού είναι σαφές ότι. Η Γαλλία προετοιμάζεται για να διατάξει τους πολίτες της να παραμείνουν στα σπίτια τους εκτός των πλέον απαραίτητων ταξιδιών των μετακινήσεων εργασίας αλλά και των αθλητικών. Η Γαλλία παρατείνει τα μέτρα καραντίνας για άλλες δύο εβδομάδες.

Η Γαλλία θα εφαρμόσει περιορισμούς στις μετακινήσεις από σήμερα το μεσημέρι τοπική ώρα 1300 ώρα. Βελτιώνει την κατάσταση της υγείας ασθενών με μέτρια ή σοβαρή πνευμονία από κορωνοϊό - Οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Ευστάθιος Καστρίτης και Θάνος Δημόπουλος. Η Γαλλία κατέγραψε 278 νέους θανάτους από τον νέο κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στη Γαλλία αυξήθηκε κατά 17881 χθες χαμηλότερος από τα 22882 που αναφέρθηκαν χθες Παρασκευή. Η γαλλική αστυνομία κλείνει το κέντρο του Παρισιού. Όπως διευκρινίζεται η πώληση θα περιοριστεί σε ένα κουτί ανά πολίτη που δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα ή δύο κουτιά στην περίπτωση πυρετού ή πόνων με τον ansm να εκφράζει ανησυχία για τους κινδύνους της αχρείαστης.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ ανακοίνωσε σήμερα πως η κυβέρνηση θα απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων στη Γαλλία από 1000 προηγουμένως προκειμένου να ανακόψει. Κατά εκατοντάδες αυξήθηκαν οι θάνατοι από κορονοϊό στη Γαλλία αφού. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στη Γαλλία ξεπέρασε την Παρασκευή το 1 εκατομμύριο όπως.

Σοκ στη Γαλλία με τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων Ανακοινώνει νέα μέτρα ο Μακρόν. Δράμα και στη Γαλλία - 365 θάνατοι σε μία ημέρα - Νεκρό 16χρονο κορίτσι. Ιατρικής ΕπιδημιολόγοιΝομικοίδιανοoύμενοι για Lockdown2.

Η χθεσινή καταμέτρηση. Το υπουργείο Υγείας της. Στην πολυαναμενόμενη ομιλία του το βράδυ χθες Κυριακή ο.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο είπε ο πρόεδρος Μακρόν σε τηλεοπτικό διάγγελμά του. Ο μέσος όρος επτά ημερών των νέων κρουσμάτων Covid-19 στη Γαλλία μειώθηκε εκ νέου κάτω των 5000 για πρώτη φορά από τις 13 Ιουλίου σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας της χώρας. Χιλιάδες μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της.

Δεν θα ενδώσω στο συνονθύλευμα των κίτρινων γιλέκων. Ο ιός SARS-CoV-2 μεταδίδεται. Ανακάλυψαν το θάνατο και νέκρωσαν τη ζωή.

Γαλλία Ειδήσεις Φωτογραφίες Video Τελευταία Νέα από το naftemporikigr Gallia. Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα σήμερα το βράδυ έγινε σήμερα γνωστό από το γραφείο του αφού ο Γάλλος ηγέτης είχε σειρά συναντήσεων για να επανεξεταστεί η κατάσταση της. ΓΑΛΛΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Οργισμένος ο Μακρόν με τους αρνητές εμβολίων -Έχουν χάσει το αίσθημα της λογικής 04082021 2038 Αρνητές εμβολίων Γαλλία.

Η επιδημία του νέου κορονοϊού προκάλεσε τον θάνατο 263 ανθρώπων τις τελευταίες 24 ώρες στη Γαλλία με τον απολογισμό να καταγράφει εκ νέου μεγάλη άνοδο έπειτα από ημέρες πτώσης ρεκόρ σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που. Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται από τη Γαλλία η οποία μετρά 1341 θανάτους σε μια ημέραΤην ίδια στιγμή ξεπερνούν τους 12210 οι νεκροί από τον κορονοϊό όπου αυτή η χώρα μετρά 424 νέους θανάτους μόνο στα. Σε προετοιμασία χαλάρωσης των απαγορευτικών μέτρων 278 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.


Apagoreysh Kykloforias Stis 18 00 Ti Ma8ame Apo Thn Efarmogh Toy Metroy Sth Gallia


Korwnoios Gallia Sklhro Lockdown Se 8 Perioxes Meta Thn Emfanish Toy Metallagmenoy Stelexoys Cnn Gr


Gallia Ypoxrewtikh Xrhsh Maskas Kai Alla Aysthra Metra Gia Thn Antimetwpish Ths Pandhmias


Koronoios Prwto Kroysma Metalla3hs Ths Notias Afrikhs Sth Gallia E8nos


Gallia Stadiakh Arsh Twn Periorismwn Apo Deytera


Covid 19 Synagermos Kai Sth Gallia Gia Th Spania Noso Sta Paidia


Aysthrotera Metra Gia Ta Ta3idia Sth Gallia H Efhmerida Twn Syntaktwn


Korwnoios Gallia Giati Psaxnoyn Spitia Ypoyrgwn Eidhseis Nea To Bhma Online


Gallia Apotomh Ay3hsh Kroysmatwn Me Th Xalarwsh Twn Metrwn Eidhseis Nea To Bhma Online


Korwnoios Gallia Isws Kai 100 000 Ta Hmerhsia Kroysmata Symfwna Me Kybernhtiko Symboylo


Koronoios Gallia Sklhro Lockdown Se Olh Th Xwra Gia Ena Mhna Anakoinwse O Makron E8nos


Koronoios Gallia Ay3hsh 150 Ths Kykloforias Toy Ioy Se Mia Ebdomada Liberal Gr


Gallia Koronoios Katagrafhkan Alloi 271 8anatoi A8hna 9 84


Korwnoios Diplasiasthkan Ta Hmerhsia Nea Kroysmata Sth Gallia


Korwnoios Gallia Sta Epipeda Ths Koryfwshs Toy Prwtoy Kymatos Ta Nea Kroysmata Skai


Korwnoios 13 000 Nea Kroysmata Sth Gallia Kai 117 8anatoi Skai


Koronoios Gallia Apagoreysh Kykloforias Apo Tis 21 00 Se Megales Poleis


Kalpazei O Koronoios Sth Gallia Se Isxy Periorismoi Se Nikaia Kai Parisi Alfavita


Korwnoios Gallia Telos Sta Dwrean Test Covid Xwris Syntagografhsh Apo Mesa Oktwbrioy

LihatTutupKomentar