γαλλια κορονοιοσ σημερα : H Gallia Sthrizei Thn Ellada Katadikazei Thn Politikh Tetelesmenoy Gegonotos Kai Ka8e Ambassade De France En Grece Presbeia Ths Gallias Sthn Ellada

Σε προετοιμασία χαλάρωσης των απαγορευτικών μέτρων 278 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο. Όλη η Ορθοδοξία στο Διαδίκτυο.


Korwnoios Diplasiasthkan Ta Hmerhsia Nea Kroysmata Sth Gallia

Χιλιάδες μέλη των δυνάμεων ασφαλείας της.

γαλλια κορονοιοσ σημερα. Άλλοι 499 άνθρωποι πέθαναν σήμερα στη Γαλλία από τον νέο κορονοϊό ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στις 3523 αύξηση δηλαδή κατά 17 μέσα σε διάστημα 24 ωρών. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου Covid-19 που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες και είναι 4206. Η Ελλάδα θα αναλάβει το 2023 την Προεδρία για την εφαρμογή του σχεδίου δράσης.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο είπε ο πρόεδρος Μακρόν σε τηλεοπτικό διάγγελμά του. Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται από τη Γαλλία η οποία μετρά 1341 θανάτους σε μια ημέραΤην ίδια στιγμή ξεπερνούν τους 12210 οι νεκροί από τον κορονοϊό όπου αυτή η χώρα μετρά 424 νέους θανάτους μόνο στα. Στα 1382 τα νέα κρούσματα.

Ανησυχία στη Γαλλία Έσπασε το φράγμα του 1 εκατ. Οι δρόμοι του Παρισιού και οκτώ άλλων γαλλικών πόλεων ήταν άδειοι χθες το βράδυ κατά την έναρξη της επιβεβλημένης από την κυβέρνηση απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις 2100 μέχρι τις 0600 καθημερινά η οποία θα. Τα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώνονται καθημερινά από τον ΕΟΔΥ κάθε απόγευμα.

Η ταχεία εξάπλωση του κοροναϊού στη Γαλλία όπου καταγράφονται σχεδόν 950 κρούσματα ανάμεσά τους 16 θάνατοι έχει. Εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες. Eιδήσεις video multimedia για Ελλάδα Οικονομία Κόσμος.

19 Σεπτεμβρίου 2021 0748. Η γαλλική αστυνομία κλείνει το κέντρο του Παρισιού. Αληθινές Ειδήσεις με το κύρος του CNN.

Νεότερα δεδομένα για τους θανάτους σε οίκους ευγηρίας και γηροκομεία 10384 ως εδώ θα δημοσιοποιηθούν αύριο Τρίτη. Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού στη Γαλλία ξεπέρασε την Παρασκευή το 1 εκατομμύριο όπως. Η πιο Άμεση Ενημέρωση από τις μεγαλύτερες Ελληνικές πηγές ειδήσεων.

Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του CNNgr Όλη η έκτακτη επικαιρότητα οι εξελίξεις και τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο για Πολιτική Οικονομία Σπορ. Η Γαλλία κατέγραψε 112 θανάτους από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο και πλέον ανέρχεται σε 562 ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την επιδημία ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας. Η σημερινή ημέρα ήταν η.

Οι θάνατοι από την ασθένεια Covid-19 παγκοσμίως πλησιάζουν τους 400000. Στη σύνοδο της G7 τον Ιούνιο στην Κορνουάλη πίσω από την πλάτη του Εμανουέλ Μακρόν φέρεται να υπήρξε η συμφωνία για την AUKUS σύμφωνα με την Telegraph. Τους 31274 έφτασαν οι θάνατοι απο κορονοϊό στη Γαλλία όπου μόνο το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν πάνω από 13 χιλιάδες κρούσματα.

Μητσοτάκης στην πρωτοβουλία Μεσόγειος μία υποδειγματική θάλασσα έως το 2030. ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ. Τελευταία Ενημέρωση πριν 1 λεπτό.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Εντουάρ Φιλίπ ανακοίνωσε σήμερα πως η κυβέρνηση θα απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις άνω των 100 ατόμων στη Γαλλία από 1000 προηγουμένως προκειμένου να ανακόψει. Σε συναγερμό η Γαλλία - Τα κρούσματα έφθασαν τα 950. Τα Κίτρινα Γιλέκα επιμένουν ότι θα διαδηλώσουν αψηφώντας την πανδημία.

Σχεδόν 110000 θάνατοι έχουν καταγραφεί στις ΗΠΑ όμως τα θύματα αυξάνονται τάχιστα και στη. Στην πολυαναμενόμενη ομιλία του το βράδυ χθες Κυριακή ο Μακρόν έκανε λόγο. Υπήρξαν 14459 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Τετάρτη ένα νέο ημερήσιο ρεκόρ με 509 νέους θανάτους από τον κορονοϊό σε διάστημα 24 ωρών με αποτέλεσμα το σύνολο των νεκρών από τον Covid-19 να ανέρχεται πλέον σε 4032 και η. Ένα άκρως συγκινητικό βίντεο - 56χρονος επιστρέφει σπίτι μετά από 42 μέρες νοσηλείας 02052020 1239 Ιταλία κορονοϊός. Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1382 νέα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη χώρα εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν.

Η Γαλλία κατέγραψε 278 νέους θανάτους από τον νέο κορονοϊό τις τελευταίες 24 ώρες. Συγκεκριμένα κάθε απόγευμα από τις 1730 μέχρι τις 1800. ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΟΔΥ ΣΗΜΕΡΑ.

Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας. Η Γαλλία προετοιμάζεται για να διατάξει τους πολίτες της να παραμείνουν στα σπίτια τους εκτός των πλέον απαραίτητων ταξιδιών των μετακινήσεων εργασίας αλλά και των αθλητικών. Η Γαλλία θα εφαρμόσει περιορισμούς στις μετακινήσεις από σήμερα το μεσημέρι τοπική ώρα 1300 ώρα.

Γαλλία Ειδήσεις Φωτογραφίες Video Τελευταία Νέα από το naftemporikigr Gallia. Ειδήσεις - Κρούσματα σήμερα. Κορονοϊός Γαλλία Μακρόν.


Korwnoios Gallia Isws Kai 100 000 Ta Hmerhsia Kroysmata Symfwna Me Kybernhtiko Symboylo


Gallia Oi Periorismoi Gia Ta3idiwtes Apo Thn E E Kai Alles Eyrwpaikes Xwres Airontai Th 15h Ioynioy


Gallia Xiliades An8rwpoi Diadhlwsan Kata Twn Periorismwn Ths Covid 19 Aygh


Korwnoios Brazei H Gallia 58 000 Nea Kroysmata Se Mia Hmera


Seri Sta Rekor Kroysmatwn Se Gallia Italia


H Gallia Sthrizei Thn Ellada Katadikazei Thn Politikh Tetelesmenoy Gegonotos Kai Ka8e Ambassade De France En Grece Presbeia Ths Gallias Sthn Ellada


Korwnoios 13 000 Nea Kroysmata Sth Gallia Kai 117 8anatoi Skai


H Gallia Sthrizei Thn Ellada Katadikazei Thn Politikh Tetelesmenoy Gegonotos Kai Ka8e Ambassade De France En Grece Presbeia Ths Gallias Sthn Ellada


Koronoios Gallia Apagoreysh Kykloforias Apo Tis 21 00 Se Megales Poleis


Koronoios Me Arnhtiko Test Ta Ta3idia Twn Ellhnwn Sth Gallia Poy Xreiazetai Green Pass Hmerhsia


Koronoios Shmera H Ellada Perna Thn Kina Sta Synolika Kroysmata Efialths Sthn Italia E8nos


Koronoios Ispania Kai Gallia Anakoinwnoyn Shmera Arsh Twn Metrwn Pote Die8nh Eidhseis


Aysthrotera Metra Gia Ta Ta3idia Sth Gallia H Efhmerida Twn Syntaktwn


Gallia Newsbeast


Korwnoios Gallia Giati Psaxnoyn Spitia Ypoyrgwn Eidhseis Nea To Bhma Online


Korwnoios Gallia Diadhlwseis Kata Toy Emboliasmoy Epeisodia Kai Prosagwges Sto Parisi Cnn Gr


Gallia Koronoios E3akoloy8ei Na Isxyei H Isxyrh Systash Gia Ergasia E3 Apostasews


Korwnoios Gallia Oi Nekroi Apo Thn Pandhmia 3eperasan Toys 60 000 Skai


H Gallia Sthrizei Thn Ellada Katadikazei Thn Politikh Tetelesmenoy Gegonotos Kai Ka8e Ambassade De France En Grece Presbeia Ths Gallias Sthn Ellada

LihatTutupKomentar